Пожежа на підприємстві: у Сваляві вогонь знищив три кубометри дерев’яних відходів (ФОТО)
02.08.2024 11:46
1247
0

Коли щось пішло не за планом.
Посеред ночі у Сваляві виникла пожежа на підприємстві з виготовлення деревного вугілля. Загорілися відходи у вагонетці під металевим навісом. Працівники, які помітили вогонь, одразу ж зателефонували за номером 101. Рятувальники, що прибули за викликом, через годину повністю ліквідували загорання. Полум’я знищило 3 кубометри дерев’яних відходів і пошкодило частину металевого навісу. При цьому воно не встигло перекинутися на інші споруди на території підприємства.
Теги:
Пожежа
Поділитись :
Будьте вкурсі з ПЕРШИЙ.com.ua - приєднуйтесь до наших спільнот:
Поки немає коментарів, будьте першим, залиште свій відгук!
Останні новини
-
15:23 31 березняKhust Half Marathon 2025: спорт, єдність і рекордна допомога ЗСУ (ВІДЕО)41 0
-
14:45 31 березняНові та модернізовані стоматологічні кабінети (ВІДЕО)52 0
-
14:06 31 березняЗ 31 березня Укрзалізниця тимчасово змінює маршрут поїздів на Закарпаття58 0
-
12:10 31 березняГірські рятувальники Рахівщини надали допомогу двом заблукалим туристам61 0
-
11:39 31 березняРятувальники загасили пожежу в надвірній споруді у селі Золотарьово76 0
-
10:08 31 березняВ Ужгороді притягнули до відповідальності нетверезого водія-порушника, який позбавлений права керування92 0
-
16:51 30 березняKhust Half Marathon: у Хусті стартував традиційний спортивний захід205 0
-
15:43 30 березняУ Мукачеві буйно квітне "шалена" сакура220 0
-
14:20 30 березняСенсація: На Закарпатті новий чемпіон зимової першості з футболу214 0
-
12:43 30 березняПрикордонники виявили у Тисі ще одного потопельника239 0
-
11:42 30 березняСезонні алергії. Чи можна вберегтися і які фактори ризику221 0
-
09:30 30 березняВ Ужгороді розпочалися всеукраїнські змагання з гирьового спорту242 0
-
16:41 29 березняНа Рахівщині рятувальники шукали травмованого туриста295 0
-
15:14 29 березняУжгород запрошує на безкоштовні екскурсії під час цвітіння сакур330 0
-
13:57 29 березняСправжня італійська піца доступна кожному. Як відчути справжній смак неаполітанського шедевра?338 0
Коментарі - 0