На Закарпатті віднедавна запрацював пивний туристичний маршрут
06.11.2018 20:03
160
0
Якщо п’ять років тому закарпатські пивоварні можна було перерахувати на пальцях однієї руки, то сьогодні вже десятки міні-броварень та приватних пивоварів беруть участь у фестиваляхкраю. Огляд кращої десятки, на думку туризмознавця та найвідомішого фудблогера Закарпаття, професора УжНУ Федіра Шандора, опубліковав Zruchno.Travel.
Пивний туризм Закарпаття – це спеціалізований вид туризму, що має на меті дегустацію, споживання, купівлю пива безпосередньо у виробника (на пивоварні, у спеціалізованому магазині, дегустаційному залі, ярмаркові чи фестивалі).
Вибагливих туристів-любителів хмельного напою здивують незвичними сортами пива в селі Коритняни Ужгородського району, де працює міні-пивоварня промислового типу – Fichte’n Brewery, у пивоварні «Кіблер» в селі Вишково, гуцульській броварні «Ципа», с. Кваси, сімейній пивоварні «Джон Гашпар» у Береговому, графській пивоварні міста Мукачевого, ресторані-пивоварні «Унгвайзер» в Ужгороді, «Севлюшській пивниці» у Виноградові, DOM Brewery, в Ужгороді, пивоварні Patrick, у смт Міжгір’ї та пивоварні «Зірка» у Мукачевому.
Нагадаємо, Свято культури відбулося на Мукачівщині (фото)
Читайте також: З вітерцем на тракторі: як у Мукачеві працюють комунальники (ФОТО)
Поки немає коментарів, будьте першим, залиште свій відгук!
Коментарі - 0