На Закарпатті пропонують пивний туризм

28.03.2018 18:48 236 0
На Закарпатті пропонують пивний туризм
Пиво - алкогольний напій середньої міцності, який виготовляють ферментацією ячмінного, або кукурудзяного, або рисового солоду. Пиво характеризується специфічною гіркотою та ароматом, що надає йому хміль, а також здатністю до піноутворення. Процес виробництва пива називається броварством, інколи пивоварінням. Пиво - третій за популярністю напій в світі (після води і чаю) і найпопулярніший алкогольний напій в світі. Найвідоміших сортів пива не більше 15. Вони всі хороші, у кожного є своя смакова особливість. Проте критерії відмінностей все-таки існують: 1. "Щільність" пива. Взагалі кордон щільності - від 8 до 14, тому в холодну пору року краще йде щільне пиво, а в спеку - менш щільне. 2. Колір. Вважається, що світле пиво - для чоловіків, темне пиво найсолодше - для жінок. 3. Вміст алкоголю. Міцне пиво - понад 5%, середнє - 4,5 - 4,7%, слабке - до 3%. Експерти пивного туризму визначили найкращі його напрями в Закарпатті: 1. Мукачево. Найстаріша пивоварня Закарпаття знаходиться саме тут. 2. Кваси Рахівського району. Найвідоміша крафтова пивоварня України працює в маленькому гуцульському селі. 3. Вишково Хустського району. Крім якісного пива бажаючі можуть спробувати пивний велнес у пивному чані. 4. Ужгород. Найбільша кількість пабів з крафтовим закарпатським пивом 5. Міжгір‘я. Найвисокогірніша пивоварня України, що пропонує справжнє зелене пиво. Федір Шандор

Теги: Туризм
Будьте вкурсі з ПЕРШИЙ.com.ua - приєднуйтесь до наших спільнот:

Коментарі - 0

Поки немає коментарів, будьте першим, залиште свій відгук!